• Følg os på Facebook

VI TILBYDER

– kurser med fokus på:
GLÆDE, STRUKTUR OG HØJT AKTIVITETSNIVEAU.
Det skal være sjovt at bevæge sig. Alle skal gerne opleve, hvilken indflydelse bevægelsesglæde har på fællesskabet, personlig udvikling og dannelse.

Vi tilbyder:
Kurser for skoler, institutioner og undervisningscentre, hvor bevægelse er omdrejningspunktet og integreret i hverdagen med børn og unge.
Kurser for idrætsforeninger, skoler, institutioner og undervisningscentre i leg og bevægelse fra aldersgruppen 0-100 år, dans og udtryk, rytmisk gymnastik, samt springgymnastik og modtagning.
Kurser for Erhvervskoler i hvordan man kan implementere aktiviteter i dagligdagen, så kravene i forhold til den nye skolereform om bevægelse i undervisning, opfyldes. 
Motorisk test af børn i alderen 5-7 år. Ligeledes afholder vi kurser i vores undervisningsmateriale ”Bevægelse for livet – motorisk test”, hvor test og aktivitetsforslag udfoldes.
Pædagogiske dage for undervisere, der f.eks. ønsker “Skolen i bevægelse for livet”. Vi har forslag til, hvordan lege og aktiviteter kan integreres i den boglige undervisning, og hvor der er fokus på børns motoriske udvikling og sammenhængen mellem leg og læring.
Aktivitetsdage for børn og voksne, hvor legen, motorikken og det høje aktivitetsniveau er i fokus.
Foredrag om motorikkens betydning for menneskets udvikling gennem hele livet.

Send os en mail og få et godt tilbud, som er skræddersyet til netop Jeres ønsker og behov.

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig