• Følg os på Facebook

PROFIL

Vi er to piger, der hele vores liv har lavet gymnastik og brænder for arbejdet med mennesker i alle aldre. Vi begejstres og glædes over at være med til at gøre en forskel. Vi får fornyet energi af den umiddelbare respons, mennesker udtrykker.
Vi vil meget gerne være med til at videreformidle vores ideer og tanker.
Vi har undervist alle aldre lige fra børn til junior og voksne, lavet et hav af aktivitetsdage, diverse bestyrelsesarbejder, foredrag, inspirationskurser, konsulentarbejde for Dansk Skoleidræt, Sportscollege og DGI, samt lærergerninger i privat- fri- og efterskoleverdenen. Alt dette har været grundlag for, at vi i 2005 startede egen kursusvirksomhed og udgav vores første undervisningsmateriale.
Vi samarbejder desuden med Torben Jensen, der varetager krop og bevægelse i skoleregi og implementering af dette i den daglige undervisning, samt pædagogiske strategier i forhold til praksis og Andreas Svane Jørgensen der underviser i alt indenfor springgymnastik – redskabsopstillinger, springmetodik og modtagning i både forenings-, skole- og institutionsregi.

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig