• Følg os på Facebook

10. aktivitet struktur

Skurvogn Chefen Arbejdsmiljørep. Svend Lærling
Igangsætter aktiviteten. Sikrer, at alle har en makker. Deler bankoplader og kuglepenne ud til alle par. Sætter kegler op, og lægger kort under.

Antal deltagere: 12-50.
Din skurvogn er ansvarlig for: At igangsætte aktiviteten.
Hvordan: Rummet deles op i tre dele, hvor det midterste er ”ukendt land”. Området er afgrænset af 6 kegler på hver side. Størrelsen af dette område skal ikke være alt for stort, og afstanden mellem de to rækker kegler er ca. 2½ meter mellem hver.
Under hver kegle lægges en opgave, som skal løses. Hver opgave har et nummer (1-12). Deltagerne inddeles parvis og får en bankoplade med numrene 1-12. Der må kun løses én opgave ad gangen på hver side af det ukendte land. Parrene skal lave armkrog, når det ukendte land krydses.
Opgaverne kan være billeder af kornsorter, som man skal matche med sin bankoplade, hvor kornsorterne står stavet.
Hvor: I et rum med god plads, udenfor.
Hvor lang tid: 15-20 min.
Rekvisitter: 12 kegler, 12 kort med billeder til under keglerne, bankoplader med ord, svarende til billederne under keglerne, kuglepenne.
Ændringsmuligheder:

Struktur Indhold Relation
Et par stilles som fangepar i det ukendte land uden en bankoplade. Det gælder om for parrene at få løst alle opgaver uden at blive fanget. Hvis fangeparret fanger et andet par, overtager de deres bankoplade og fortsætter med at løse opgaverne. Billederne kan skiftes ud med billeder af værktøj eller f.eks. ordforklaringer, der beskriver et håndværk etc. -Hvordan virker aktiviteten hvis man sætter to skurvogne sammen?
-Hvordan virker aktiviteten hvis man i stedet for at lave armkrog skal holde hinanden i hænderne?
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig